Intuïtief   Creatief

 

The real voyage of discovery consits not in seeking new landscapes,

but in having new eyes.

-Marcel Proust-


Inspiratie word geboren in de taal van ons hart wanneer we tot stilte komen in ons denken. Wanneer we vanuit deze meditatieve staat van zijn ons bewust of onbewust verbinden met de kosmos opent onze kruin zich. Door de inspiratie die dan kan binnenstromen kunnen we creëren op aarde en deze inspiratie vormgeven. Dit kan bijvoorbeeld middels schrijven, muziek, theater, dans en beeldend vormgeven zoals schilderen en boetseren. Onze hartverbinding met de kosmos word vertaald op ieders unieke manier. Zij schept en creëert zoals zij dat wenst in haar vele vormen. Dat wat we scheppen verteld het verhaal in dat moment van ons leven en belicht de weg waarop we ons bevinden. Naast te genieten van het proces om te creëren kan het geschapene tevens een hulpmiddel zijn wat ons inzicht en begrip brengt op het pad wat we bewandelen.

 

 

Werkwijze:

 

Na een korte meditatie om ons alledaags denken tot verstilling te brengen maken we verbinding zowel met de aarde, ons hart, als met de kosmos. We laten we ons inspireren en creëren op doek, papier, of op verzoek op andere creatieve wijze, de beelden die in deze staat van Zijn tot ons komen. Hier heb je geen teken, schilders of boetseer talent voor nodig. Kleur en vorm word zo weergegeven zoals dat in dat moment nodig is. Na deze creatieve sessie nemen we ruim de tijd om de creaties te interpreteren, waardoor er inzicht en begrip kan ontstaan die ons leven mag verrijken. Uiteraard mag je je eigen creatie mee naar huis nemen. 

 

Een intuïtief creatieve ochtend, middag of avond is in overleg in te plannen. Hiervoor geld een beperkt aantal deelnemers. 

Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende materialen:

 

* Acrylverf

* Aquarelverf

* Kleurpotloden

* Oliepastel

* Klei

 

Praktische formatie:

 

Intuïtief Creatief word individueel of in kleine groepjes gegeven.

Vergoeding: 12 euro pp. Inclusief alle materialen, koffie, thee, water, sapje en een versnapering.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hiervoor verwijs ik je naar de contactpagina

 

Je bent van harte welkom