ABC Piramides

 

 

De piramides uit de Atman-Buddhi-Concentration reeks hebben de eigenschap om mensen boven het oordelen uit te willen trekken. Zij verbinden zich met de atmische krachten, die de wijsheid voor de nieuwe tijd willen initiëren: oordeelloos willen zijn. Dit impliceert dat bij de juiste levenshouding de juiste energie komt. Des te zuiverder men is, des te hoger de waardering. Hoe wijzer men is, des te zuiverder men de werking ervaart.
Niet zo wijze mensen willen de kracht van de piramide vanuit hun denken meten. Echt wijze mensen weten dat de Al-kracht niet in aardse normen in te pakken valt. Voor wie de ware bevrijding, voorbij materialisme en beperkt denken, ervaren wil, zijn deze lichtinstrumenten ronduit geweldig.
Deze piramides zijn er voor de in verlichting geïnteresseerde mens en brengen velen tot een staat van wijsheid die weinig moeite heeft met waar begrip.

 

Toepassing piramides

De piramide geeft een krachtige verticale energie en opent en reinigt de hoogste chakra’s om verbinding te maken met het Al. Hij verbindt alle chakra’s met elkaar in één lijn en zorgt ook voor een goede aarding. Tegelijkertijd worden de oplossingsprocessen geactiveerd, zodat degene die hem vasthoudt meer inzichten krijgt in zijn/haar te ondernemen stappen van spirituele groei.
De grote piramide is geschikt om in huis te plaatsen, maar ook onder een behandeltafel of stoel.
De kleine piramide is gemakkelijk vast te houden en mede daardoor ook zeer geschikt voor meditatie.