Nieuwe Dageraad

 

1 Februari


Wanneer de eerste sneeuwklokjes weer hun kopjes uit de aarde opsteken en de eerste zonnestralen de bodem van de aarde verwarmen is de tijd aangebroken om te ontdekken welke nieuwe inspirerende gebeurtenissen en inzichten op ons pad zullen verschijnen.
 
Het is een tijd om stil te staan bij de ontplooiing van nieuwe ideeën die ondergronds en in ons onderbewuste hebben gebroed ten tijde van de rust. Nieuwe ideeën worden via inspiratie geboren en toegefluisterd vanuit de stille stem van ons hart in onze gedachten en stimuleren ons om ons creatieve proces inwerking te zetten. De stem van de lichtwereld is de inspiratiebron die ons helpt deze inspiratie te vangen en te vertalen in onze gedachte. We luisteren naar deze stem van het Licht in ons hart. De stem die ingeeft wat we te doen hebben. Om datgene uit te voeren waarvoor we de talenten en gaven hebben meegekregen in dit leven en hebben ontwikkeld in de cyclus van onze ziel.
 
Het is een tijd om aan het einde van de winter ons te verblijden met de eerste tekenen van de wakker wordende natuur van moeder aarde. Een nieuwe cyclus begint nu we wakker worden uit de winterrust. We zien de natuur om ons heen voorzichtig ontwaken. Een nieuwe cyclus van de zon die ons hart, lichaam en de aarde verwarmt met een zachte streling om ons te laten herinneren dat er een nieuw begin aanbreekt door onze verbinding met de wereld in ons, boven ons en om ons heen.